top of page

Eemeli Kiukkonen Photography

_DSC9164.jpg
_DSC9164.jpg

Olen pielavetislähtöinen valokuvaaja. Teen monipuolisesti media-alan töitä Pohjois-Savossa ja tarvittaessa myös muualla päin maailmaa. Päivystän torstaisin klo 10-16 studiolla Pielavedellä. Muuten kuvaan tilauksesta.

Henkilökuvaus
Henkilökuvaukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Mietitään mitä kuvia tarvitaan, mihin käyttöön ja missä kuvaukset haluttaisiin tehtävän. Kuvaukset onnistuu studiolla Pielavedellä tai Iisalmessa. Metsikössä, puistossa, rannalla tai vaikka kotipihassa! Lapsikuvaukset, eläinkuvaukset, perhekuvaukset, profiilikuvaukset ja vapaamuotoisemmat lifestyle-kuvaukset.

Tapahtuma- ja juhlakuvaus
Dokumentoin tapahtumia monella tekniikalla monesta eri näkökulmasta. Parhaat tilannekuvat syntyvät vallitsevassa valossa ja mahdollisimman huomaamattomasti, mutta myös salamavalaistujen kuvauspisteiden pystyttäminen onnistuu.

Hääkuvaus
Häitä kuvaan ympäri vuoden. Dokumentaarinen kuvaus ja potretit miljöössä. Ennen häitä olisi hyvä järjestää tapaaminen, jossa tavataan ja otetaan selville toistemme tyylit ja kuvamieltymykset. Koko päivän hääkuvaus on nykypäivää!

Yrityskuvaukset
Yrityskuvauksista suosituin on kuvapankkikuvaus. Kuvaan yritykselle gallerian kuvauspäivän aikana, josta yritys voi sitten ostaa käyttöoikeudet haluamiinsa kuviin.

_DSC9164.jpg
_DSC9164.jpg
Toritie 6, 72400 Pielavesi, Finland
0407607682
bottom of page