top of page

Hoitokäsittelyt Riikka Heiskanen

_DSC9164.jpg
_DSC9164.jpg

BABY BALANCE® vauvahieronta
Vastasyntyneestä n.1-v ikäisille kohdennettu n.1 h kestoinen hyvin yksilöllinen hoito. Tukea on saatu kehollisiin motorisiin ongelmiin, refuksiin, koliikkiin, yli-ja alijännitystiloihin, unirytmiin, rintaraivareihin. 3-5 hoitoa on tuonut helpotusta valtaosalle vauvoista.

Koko kehon vyöhyketerapia
Hoito kestoltaan n. 1 h - 1 h 15 min. Tehdään hoitopydällä käsitelllen koko keho. Osahoitona tehdään jalkapohjien tai korvien kehon heijasteet n. 30 min hoitona. Hoitoja voidaan tehostaa korviin laitettavilla magneeteilla.
Hoito perustuu fysiologisiin reaktioihin kehon heijastuspisteitä käsittemällä.Parhaimpaan hoitovasteeseen päästään 3 - 5 hoitokerran n. 2 vko välein tehtävilä käsittelyillä. Hoito pyrkii tasapainoittamaan sitä mikä on fyysisellä, emotionaalisella tai mentaalisella alueela epätasapainossa ja aiheuttaa asiakkaalle oireita. Hoito on rentouttava eikä aiheuta kipua.

Jalkapohjien ja korvien vyöhykeheijasteiden käsittelyt
n. 15-30min. Halutessa korvamagneetit.

Kuiva- ja liukukuppaus
Osa tai kokokehon käsittely. Voidaan tehostaa eteerisillä öljyillä. Hinta riippuu hoidon laajuudesta ja kestosta 20 - 50 min. Seuraavalle päivälle ei suotavaa tehdä treeniä tai raskaimpia töitä. Vettä tulee juoda runsaasti ennen ja jälkeen hoidon. Hyvä lihashuotomenetelmä, tehostaa aineenvaihduntaa, tukee palautumista ja rentouttaa.

Raindrop® -öljykäsittely - Kesto vaihtelee
Eteerisillä öljyillä tehtävä kehon käsittely. Rentouttava, aineenvaihduntaa tehostava, palautumista tukeva, ruoansuatusta ja immuniteettia edistävä hoito. Stressin ja ahdistuksen lieveneminen, helpottaa nukahtamista. RAINDROP käsittely myös hevosille ja koirille.

heiskanen.riikka@gmail.com

_DSC9164.jpg
_DSC9164.jpg
0440535408
bottom of page