top of page

Sen Vuoksi Se

_DSC9164.jpg
_DSC9164.jpg

Seksuaalineuvojan vastaanotolle voit tulla, jos sinulla ihmissuhteisiin, seksiin tai seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä tai ongelmia. Kehonkuvaan tai itsearvostukseen liittyvät pohdinnat voi myös olla syynä hakeutua seksuaalineuvontaan.

Seksuaalineuvonta on asiakaslähtöistä, luottamuksellista tiedon antamista ja jakamista seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Tapaamisessa käsitellään keskustellen sinulle/teille seksuaalisuuteen liittyviä merkityksellisiä asioita luottamuksella. En ole velvollinen kirjaamaan asiakaskäyntejä Kantaan. Seksuaalineuvonnassa tapaamisia on 1-5 kertaa.

Seksuaalisuus on yksi ihmisen perustarpeista. Parhaimmillaan se on voimavara, josta voi ammentaa hyvää oloa, itseluottamusta ja terveyttä. Jokainen saa ilmentää seksuaalisuuttaan omalla ainutkertaisella tavalla, kunhan ei loukkaaaa tai vastentahtoisesti alista muita.

Seksuaalineuvojana haluan olla läsnä rinnallakulkijana, vahvuuksien ja ratkaisujen etsijänä, ja tarvittaessa apuna löytämässä oikeita kanavia juuri sinulle! Olen helposti lähestyttävä, empaatinen, maanläheinen ja positiivinen.

Vastaanotolla ei ole fyysistä kontaktia asiakkaan ja neuvojan välillä.

Seksuaalineuvontaan voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

mail: seksuaalineuvojasusan@gmail.com

Vastaanotto sopimuksen mukaan Pielavesi/Iisalmi

Pielavesi; Fysioterapia Riitta Niemi
Puistotie 24
72400 Pielavesi

Iisalmi; Fysio Symmetria
Kilpivirrantie 7 B, takapiha
74120 Iisalmi

_DSC9164.jpg
_DSC9164.jpg
050 360 9973
bottom of page